logos

macrea ariadna

Macrea Ariadna,

Beneficiar PRACTeam: Master, Administrarea Afacerilor Regionale, anul I, 2011 – 2012

În prezent – Master, Administrarea Afacerilor Regionale, anul II, 2012 -2 013

 

De ce ai ales să realizezi stagiul de practică prin proiectul PRACTeam?

Am ales să realizez stagiul de practică prin acest proiect, deoarece mi s-a părut o oportunitate de a pune în practică cunoştinţele teoretice dobândite de-a lungul studiilor universitare şi de a interacţiona cu mediul de lucru propriu-zis.

Care au fost cele mai interesante aspecte referitoare la activităţile proiectului PRACTeam?

Au fost multe aspecte interesante referitoare la acest proiect: de exemplu am pornit cu premisa ca va fi doar ceva fictiv, şi nu voi avea ocazia să lucrez propriul zis, dar din contră, experienţa Practeam s-a dovedit a fi una benefică pentru mine: am acumulat noi cunoştinţe, am avut ocazia să lucrez la un proiect european adevărat de la A la Z şi nu în ultimul rând am avut ocazia să cunosc oameni extraordinari.

Care au fost relaţiile cu tutorele de practică şi cu responsabilul de practică? Aceasta dublă coordonare te-a ajutat în realizarea sarcinilor prevăzute în programa de practică?

Atât cu tutorele de practică cât şi cu responsabilul de practică am avut o relaţie foarte bună şi benefică pentru mine.Astfel încă menţin legătura cu tutorele de practică şi colaborăm pe diverse proiecte.

Iar aceasta modalitate de coordonare m-a ajutat să îmi îndeplinesc sarcinile prevăzute şi chiar să îmi doresc să le depăşesc.

Care au fost avantajele PRACTeam? Recomanzi înscrierea în cadrul proiectului a colegilor din anul II?

Avantajele PRACTeam au fost multiple, dar le enumăr pe cele mai importante: acumularea de noi cunoştinţe, închegarea de noi relaţii şi nu în ultimul rând găsirea unui loc de muncă.

Le recomand cu încredere tuturor studenţilor înscrierea în cadrul acestui proiect deoarece este o experienţă benefică , şi care ii va ajuta să se distingă din marea masă de absolvenţi în căutarea unui loc de muncă.

Care crezi ca sunt aspectele pe care le putem îmbunătăţii cu privire la stagiul de practică?

Momentan consider că nu sunt aspecte de îmbunătăţit, pentru mine totul a fost la superlativ.