logos

bucheadinaBUCHE ADINA ELENA

Beneficiar PRACTeam în anul 2, specializarea ECTS

În prezent Anul I, specializarea EAATIO, Facultatea de Ştiinţe Economice, Universitatea din Oradea

 

De ce ai ales să realizezi stagiul de practică prin proiectul PRACTeam?

Am ales să realizez stagiul de practică prin proiectul PRACTeam deoarece consider că este o oportunitate de a învăța lucruri noi.

Care au fost cele mai interesante aspecte referitoare la activităţile proiectului PRACTeam?

A fost interesat realizarea activități de practică sub supravegherea unui tutore de practică care ne învața multe lucruri, am avut deasemenea ocazia dea cunoaște persoane noi și dea vedea cum se desfășoară activitatea într-un hotel de patru stele.

Care au fost relaţiile cu tutorele de practică şi cu responsabilul de practică? Aceasta dublă coordonare te-a ajutat în realizarea sarcinilor prevăzute în programa de practică?

Relația cu tutorele şi responsabilul de practică  a fost foarte bună, mau ajutat în opținerea informaților necesare pentru realizarea sarcinilor prevăzute în programul de practică.

Care au fost avantajele PRACTeam? Recomanzi înscrierea în cadrul proiectului a colegilor din anul II?

 Avantajele PRACTeam au fost cǎ am avut un tutore din partea firmei care sa ocupat de noi și care ne explica orice nelămurire pe care o aveam cu privire la desfășurarea activitățiilor din cadrul firmei. Eu aș recomanda înscrierea în cadrul proiectului deoarece au oportunitatea de a învățalucrurii noi.

Care crezi ca sunt aspectele pe care le putem îmbunătăţii cu privire la stagiul de practică?

Consider că nu sunt aspecte care ar trebui îmbunătățite cu privire la stagiul de practică.