logos

bohis1Bochiș Valentina Alexandra

Beneficiar PRACTeam în anul 2, specializarea ECTS

În prezent Anul I, specializarea EAATIO, Facultatea de Ştiinţe Economice, Universitatea din Oradea

De ce ai ales să realizezi stagiul de practică prin proiectul PRACTeam?

Am optat pentru realizarea stagiului de practică prin proiectul PRACTeam în primul rând, pentru faptul că era oarecum o provocare, era ceva nou, iar în al doilea rând, această practică era o disciplină obligatorie care prin PRACTeam a venit cu multe beneficii.

Care au fost cele mai interesante aspecte referitoare la activităţile proiectului PRACTeam?

Au fost interesante atât întâlnirile periodice premergătoare practicii propriu-zise pe care le aveam cu o doamnă psiholog, întâlniri de la care plecam cu toții foarte încântați, deoarece învățam lucruri interesante și de asemenea utile atât pentru dezvoltarea noastră personală cât și cea profesională. Un alt aspect interesant este că noi, cei cinci colegi care am facut această practică în aceeași unitate am asistat, am ajutat la buna desfășurare a două evenimente importante, mai exact două nunți care erau planificate în același timp în aceeași unitate. Chiar a fost interesant și nu numai!

Care au fost relaţiile cu tutorele de practică şi cu responsabilul de practică? Aceasta dublă coordonare te-a ajutat în realizarea sarcinilor prevăzute în programa de practică?

Relaţiile cu tutorele şi responsabilul de practică au fost exact cum trebuiau să fie, în sensul că orice nelămurire sau curiozitate aveam cu privire la orice, atât tutorele cât și responsabilul de practică ne explicau, erau amabili și prietenoși.

bochis2Care au fost avantajele PRACTeam? Recomanzi înscrierea în cadrul proiectului a colegilor din anul II?

După părerea mea, avantajele au fost nenumărate; am avut ocazia să vedem cum se desfășoară munca angajaților dintr-o unitate de cazare superioară, ce atribuții au fiecare, am fost puși în diferite posturi, situații menite să ne învețe. De asemenea, un avantaj foarte mare este faptul că munca noastră derulată în săptămânile de practică a fost remunerată. Aceeași muncă, însă în afara proiectului PRACTeam nu era remunerată. Prin urmare, dragi colegi, inscrieți-vă în PRACTeam!!!

Care crezi ca sunt aspectele pe care le putem îmbunătăţii cu privire la stagiul de practică?

Consider că stagiul de practică se desfăşoară corespunzător. Mie personal mi-a placut !